Login
Yoshina Davelaar

Actieve lezing 4 juni 2023

  • wat aten slaafgemaakten op Curacao?
Yoshina Davelaar is op zoek gegaan naar hetgeen er ten tijde van de slavernij op Curacao werd gegeten en gedronken.
Vanuit Yoshina's voorliefde voor de Curacaose keuken neemt ze je mee in haar zoektocht langs verhalen, literatuur en kookboeken.

De middag start met een lezing over hetgeen er aan de hand van literatuur bekend is over wat er indertijd  gegeten en gedronken werd..
Aansluitend kunnen de deelnemers zelf aan de slag met originele ingrediënten.
 
 
Datum: Zondag 4 juni 2023 
Locatie:Dorpshuis Cruquius, Oude Spaarneweg 57 2142 EA Cruquius.
Tijd: 16.00 - 20.00 uur
Kosten: € 15.-- per deelnemer
Aanmelden via
De activiteit is geschikt voor deelnemers vanaf 15 jaar.
Het minimale aantal deelnemers is 10.
 
 
Deze actieve lezing is mede mogelijk gemaakt door:
 

 
 

[boven]